Overnachten

Er zijn diverse mogelijkheden om te overnachten in Beckum of Oele. Hieronder een overzicht:

CAMPERPLAATS EULERHOOK

Camperplaats EulerhookAan de Vöckersweg 19, bij Ter Bekke, ligt een camperplaats die het hele jaar is geopend en ruimte biedt aan 10 campers. Er is een sanitaire voorziening met douche en toilet en ruime wasgelegenheid, die ook toegankelijk is voor minder-validen.

Bezoekers kunnen hier bovendien beschikken over een stroomvoorziening, waterinname, vuilwater- en toiletwaterloospunt en zijn honden, mits aangelijnd, toegestaan.

Buiten kunt u gebruik maken van een zitgelegenheid. In de omgeving kunt u kennis maken met Jerseykoeien en kalveren en zijn er prachtige wandel- en fietsroutes in de directe omgeving. De watermolen ‘De Oldemeule’ ligt op loopafstand en is te bezichtigen.

CONTACTPERSOON: familie ter Bekke
ADRES: Vockersweg 19, 7554 RK OELE / HENGELO
TELEFOON: 074-2433673
Klik hier om te mailen of bezoek de site


Pension van Otten

Pension van Otten
Pension van Otten bevindt zich midden het dorp Beckum. De familie Van Otten ontvangt haar gasten in een gedeelte van hun woonhuis.
Aan een prima Twents ontbijt zal het de gasten uiteraard niet ontbreken. Pension van Otten is het gehele jaar geopend.
CONTACT: Mw. H.M. van Otten-Ketels
ADRES: Beckumerkerkweg 13, 7554 PV BECKUM
TELEFOON: 074-3676322 / 06-22110894
Klik hier om te mailen.


Hof van Beckum

Pension Hof van BeckumHof van Beckum is een landelijk gelegen Bed and Breakfast in een vroegere varkensboerderij, net buiten het kerkdorp Beckum aan de doorgaande weg naar de dorpen Bentelo en Hengevelde.

De omgeving is uitermate geschikt voor fijne wandelingen en fietstochten. Wie liever dichter bij de deur blijft, kan genieten van de geitjes en de pony die in de weide naast het B&B lopen.

Het ontbijt wordt geserveerd in de gastenkamer van Hof van Beckum. In deze kamer kunt overdag en ’s avonds verblijven en eventueel uw zelf gehaalde maaltijden gebruiken. Voor wie liever zelf een maaltijd bereidt, is er een keukenblok aanwezig. Openingstijden in overleg.

CONTACT: Mw. B. de Jong
ADRES: Bentelerweg 27, 7554 RB BECKUM
TELEFOON: 074-2777212 // 06-11186816
Klik hier om te mailen of bezoek de site


BOERDERIJKAMERS DE PEPPER

De boerderijkamers van De Pepper bevinden zich in een negentiende eeuwse boerenschuur, die is verbouwd en waarin meerdere boerderijkamers zijn ondergebracht.
Boerderijkamers de Pepper
Deze kamers lenen zich perfect voor een korte vakantie of een weekendje weg. Het is niet voor niets dat mensen de sfeer, rust en ruimte van het platteland verkiezen boven de drukte van de stad.

De Pepper beschikt over meerdere kamers, die in totaal ruimte bieden aan 14 gasten. De kamers, met namen als ‘de delle’ en ‘de weare’, zijn allemaal verschillend ingericht. Eén ding hebben ze echter gemeen: ze zijn stuk voor stuk voorzien van comfortabele boxspringbedden.

De Pepper is het gehele jaar geopend
CONTACT: familie Hartgerink
ADRES: Beckummerweg 48, 7482 SW HAAKSBERGEN/BECKUM
TELEFOON: 074-3676290
Klik hier om te mailen of bezoek de site www.depepper.eu


RECREATIELANDGOED ERVE WOLFKOTTE

Erve Wolfkotte

De familie Morsink, al drie generaties wonend en werkend op Erve Wolfkotte, zal ook in de toekomst hun Twentse gastvrijheid en vakmanschap inzetten voor het beheer en de verhuur van de recreatiewoningen op Erve Wolfkotte.

Erve WolfkotteErve Wolfkotte is een recreatiepark in ontwikkeling. Hier verrijzen circa 90 woningen in verschillende types en verschillende prijsklassen.

Momenteel is er een beperkt aantal recreatiewoningen beschikbaar voor verhuur. Voor meer informatie, neem gerust contact op!

CONTACTPERSOON: Angela Morsink
ADRES: Wolfkaterweg 34, 7554 PM Beckum
TELEFOON: 074-2503419 – 06-52778295
Klik hier om te mailen of bezoek de site www.ervewolfkotte.nl


Wat is er te zien en doen in Beckum of Oele

Eten en drinken in Beckum of Oele

overnachten in Beckum of Oele

Mail ons gerust...

Vragen? Mail ons gerust…

MENU