Toneel | Broer zoekt vrouw

Bericht 21 van 120
Toneel | Broer zoekt vrouw

Datum
29-04-18
20:00

Toneelvereniging Levenslust presenteert het stuk: “Broer zoekt vrouw”, een hilarische blijspel in drie bedrijven, geschreven door Harm Dijkstra.

In de wat ouderwetse dorpsgarage Meulenbelt woont Meindert met zijn dove en licht dementerende vader en zijn wat “simpele” broer mans. Na het overlijden van moeder de vrouw is de dorpsgarage in rouw en komt er van alle kanten hulp om het huishouden draaiende te houden. Maar of de heren dat zo wenselijk vinden, is maar de vraag. De wijkzuster vindt dat Meindert onderhand wel mag gaan uitkijken naar een nieuwe lieve vrouw, maar Meindert ziet dat niet zitten. Tot tante Truus komt ondersteunen in de huishouding. Meindert is een flinke kerel en omdat er op elk potje wel een deksel past, moet er maar eens een advertentie gezet worden om hem weer aan de vrouw te helpen. Mans zal een advertentie zetten met de kop: “Broer zoekt vrouw.” Allerlei lachwekkende situaties volgen elkaar op……maar uiteindelijk overwint de ware liefde.

De zaal is om 19.00 uur open en de voorstelling start om 20.00 uur. Wees er bij en reserveer uw kaarten telefonisch bij de fam. Ottink via 074-3676442.

MENU