Muziek

Ook dit jaar is er weer een mooie line-up qua muziek. Door in te blijven zetten op diversiteit en originaliteit kunnen wij ons publiek een breed scala aan o.a. nieuwe bands bieden. Hieronder vind je per muziek onderdeel wat je kunt verwachten.

Høksons – Zaterdagavond in de grote tent

De Høksons noemen zichzelf ook wel de godfathers van de Veenkoloniale rock. Het is een nieuwe loot aan de rock ’n roll stam. De geest van oer-dialectrockers Normaal waart altijd rond, maar boerenrock dekt de lading niet helemaal. “Onze muziek is in de loop der tijd rauwer, sneller en harder geworden”, zegt Huls. “We zijn eerder een boerenhardrockband dan een feestband.” De invloeden van AC/DC, Volbeat, Motörhead en Status Quo zijn onmiskenbaar: “Veenkoloniale rock ‘n roll is rauw en recht voor z’n raap, met hart en ziel in Veenkoloniaal dialect. Van oud tot jong, rijk of arm, iedereen komt los.”

Half um Half  – Zaterdagavond in de grote tent

Deze band heeft al is eerder in Beckum opgetreden, tijdens Noaberrock. Dit was zeker een suc6 en zeker voor herhaling vatbaar. Vandaar dit jaar op het grote podium Half um Half “Rock n Roll van eagn groond” , en doar bunt ze trots op.

Hun repertoire bestaat uit twentse rock, ballades, en meezingers, van onder andere jovink normaal boh foi toch en eigen kneiters.

 

Club Kroket – Zaterdagavond in de kleine tent

Club Kroket is een dj collectief uit Beckum met een mengelmoes aan muziekstijlen. De expert in het organiseren van feesten, in te huren als dj(s) op jouw feest en echte sfeermakers. Mo & Unit, Binky & Pegel, Nicky Vannettie en Mattie Pattattie verzorgen een avond die je niet snel zult vergeten. Of door de alcohol misschien wel….

LQR – Zondagmiddag tijdens Noaberrock

Hoe klinkt een fles whisky als je er zes rasmuzikanten op loslaat? Hoe smaakt rock ‘n’ roll als die diezelfde gasten hun passie voor Ierse folk, dampende americana en stevige rock mixen tot één swingende cocktail?

Het antwoord luidt LQR. Liquor dus. Het etiket vermeldt folkrock since 2007. Wie de kurk van de fles trekt proeft een unieke stijl boordevol DNA uit de complete muziekhistorie. Op ambachtelijke wijze, met een vette knipoog naar de erfenis van folkgiganten Flogging Molly en The Pogues, vuurt LQR de songs op je af. Met Ierse whisky, het equivalent uit de Schotse hooglanden en talloze schuimende mirakels uit de wat lagere landen als andere inspiratiebron.

Cooling Crystals – Zondagmiddag tijdens Noaberrock

Een zeer enthousiaste en gezellige coverband die is ontstaan in Bentelo. Deze band heeft al is eerder het podium beklommen tijdens Noaberrock en wegens succes nu weer terug op Noaberrock!

 

Blue Shoes – Zondagmiddag tijdens Noaberrock

 

 

Black Tie Monkey Squad – Zondagavond in de grote tent

Een band met jarenlange podium ervaring, high-level energy, onverwoestbare drive en de passie om het woord ‘coverband’ een compleet andere betekenis te geven. De allernieuwste hits, Pop, R&B, Dance afgewisseld met o.a. Rock en 90ties komen niet eerder voorbij dan dat BTMS haar eigen sound er op los heeft gelaten. Voorheen speelden drie members bij de bekende formatie Beat It! maar nu in BTMS.

 

Frank van Etten – Zondagavond in de kleine tent

Triple Nix – Zondagavond in de kleine tent

Martin Dams – Zondagavond in de kleine tent

Justin Tonnema – Zondagavond in de kleine tent


Die Powerhosen – Maandagmiddag/-avond

“Waarom Nena boeken, Heino bellen, James Last contracteren of Udo Jürgens vastleggen
als je alles in één Riesengepäck kunt krijgen?”

 

 

Disco Black Light – Het gehele weekend

Net als voorgaande jaren verzorgd Disco Black Light de rest van de muzikale ondersteuning. Zij zijn al jaren onze vaste partner en ook dit jaar zijn ze weer volop aanwezig om de sfeer er in te houden.

Logo Black Light

  • Club Kroket
  • Kroepin
  • Sweet 'n Spicy
  • de Boetners
  • The Road home
  • Bootleg Betty
  • The Grand East
  • Steam
  • The Originals
MENU