Muziek

Ook dit jaar is er weer een mooie line-up qua muziek. Door in te blijven zetten op diversiteit en originaliteit kunnen wij ons publiek een breed scala aan o.a. nieuwe bands bieden. Hieronder vind je per muziek onderdeel wat je kunt verwachten.

Club Kroket – Zaterdagmiddag tijdens MX Air Time en zaterdagavond in de feesttent

Club Kroket is een dj collectief uit Beckum met een mengelmoes aan muziekstijlen. De expert in het organiseren van feesten, in te huren als dj(s) op jouw feest en echte sfeermakers. Mo & Unit, Binky & Pegel, Nicky Vannettie en Mattie Pattattie verzorgen een avond die je niet snel zult vergeten. Of door de alcohol misschien wel….

 

Kroepin – Zaterdagavond

De band voor de zaterdagavond is al redelijk bekend in Beckum. Ze hebben namelijk al wat feestjes meegemaakt bij de jaarlijkse Muiterweek bij Café Halfweg. We hebben het over een top band met een top act! Samen met Club Kroket zullen ze de feesttent zeker op de kop zetten.

 

Sweet ’n Spicy – Zondagmiddag tijdens Noaberrock

Silke Wolthuis en Lotte Aarnink, twee meiden uit Haaksbergen, hebben in 2014 de koppen bij elkaar gestoken en Sweet ’n Spicy opgericht. Sweet ’n Spicy is te omschrijven als apart, verfrissend, akoestisch, gek, lief, teder, pittig en vooral plezier hebben. Twee dames die weten wat ze doen! En dat laten ze zien op ons buitenpodium tijdens Noaberrock.

 

De Boetners – Zondagmiddag tijdens Noaberrock

Oude bekenden bij ons op het podium. Op 8 juni 2014 was dit voor de Achterhoekers hun eerste concert op Twentse bodem. Ondertussen hebben ze verschillende singles en albums geproduceerd en timmeren ze flink aan de weg. De Boetners maken nummers in hun moerstaal. Rock & Roll nummers in het Achterhoekse dialect. Grote inspiraties zijn dan ook Jovink & The Voederbietels, Normaal, Boh Foi Toch en internationale bands zoals AC/DC en Status Quo.

 

The Road Home – Zondagmiddag tijdens Noaberrock

Op 24 mei 2015 maakten ze een onuitwisbare indruk op Noaberrock. Reden genoeg om ze weer naar Beckum te laten komen. The Road Home uit Enschede bestaat uit een stelletje ras muzikanten uit Enschede en stond al op menig poppodium en diverse festivals. Tel daarbij de ervaring op die ze bij Vandenberg’s Moonkings opdeden en dan kom je tot een explosieve mix van geluid!.

 

Bootleg Betty – Zondagmiddag tijdens Noaberrock

Na bijna anderhalf jaar aanloop, contact en scouting staan ze dan eindelijk bij ons op de bühne! Deze band deinst er niet voor terug om je alle hoeken van de rootsmuziek te laten horen! Deze vijf dames vuren een meerstemmige mix van rockabilly, pop, country en rock-‘n-roll op je af. Ze hebben al meerdere podia’s betreden zoals de Zwarte Cross, Paaspop en het Bevrijdingsfestival Overijssel maar nu zullen ze te zien/horen zijn tijdens Noaberrock!

 

The Grand East – Zondagmiddag tijdens Noaberrock

Rock ’n soul, gebracht door een van enthousiasme uit elkaar spattende band. Een nietsontziende tornado van vrijgevochten tukkers. Gebroederlijk staan ze naast elkaar op het podium, met in het midden een bezwerende frontman die zichzelf het graf in werkt om het publiek mee te slepen naar de wereld van The Grand East. De sound en energie van deze band zijn ongekend en overdonderend. Wars van commercie, pretenties en muziekopleidingen. Alles wat ze op het podium laten zien hebben ze daar ook geleerd. In de hoogste versnelling, als het kan. Maar ze kunnen ook terugschakelen, als het moet. Soms strak rechtdoor, soms uit de bocht. Soms over de snelweg, soms de toeristische route. Ze kunnen het overal. Ga ze zien, ga ze horen, het is alle moeite waard. The Grand East uit Diepenheim!

 

Steam – Zondagavond

Stomend, dampend, vol gas en in een fantastische setting. Dan hebben we het over de vijf “Leading ladies” van STEAM! Met hun vernieuwende stijl, imponeren deze rockchicks het publiek vanaf de eerste minuut tot ver nadat de laatste noot gespeeld is. STEAM neemt het publiek mee op een tour van de ene stampende hit, naar de andere dampende hit. Verwacht een bühneshow in een hoog tempo en een avond vol liedjes die in een geheel eigen jasje zijn gestoken. Vijf mega stoere vrouwen, in een show die een beetje eigenwijs is, maar vooral zeer imponerend.

The Originals – Maandagmiddag/-avond

The Originals spelen alles op verzoek. Maar dan ook echt álles. Op verzoek! Verzin een liedje, vraag het aan en The Originals spelen het direct. Met hun onovertroffen show verovert de band elk publiek, op festivals en bedrijfsevents, in concertzalen, feesttenten en zelfs vanuit de radiostudio.

 

Disco Black Light – Het gehele weekend

Net als voorgaande jaren verzorgd Disco Black Light de rest van de muzikale ondersteuning. Zij zijn al jaren onze vaste partner en ook dit jaar zijn ze weer volop aanwezig om de sfeer er in te houden.

Logo Black Light

Deel deze pagina: Deel op linkedIn Mail een kennis
© 2015 - Powered by Autosoft
  • Club Kroket
  • Kroepin
  • Sweet 'n Spicy
  • de Boetners
  • The Road home
  • Bootleg Betty
  • The Grand East
  • Steam
  • The Originals
MENU