Noaber Rock

Voor het vierde achtereenvolgende jaar staat het mini festival ‘Noaber Rock’ op het programma. Eerste Pinksterdag, aansluitend op Expeditie Noaberson, zullen er een viertal bands hun opwachting maken op het buitenpodium. De moe, maar voldane Expeditieleden kunnen dan ‘heanig’ aan een praattafel naborrelen en genieten van drie regionale bands.

 

Kenny Dan
Wij hebben ze op ons buitenpodium: jongens uit Oele en Bentelo die met veel plezier en muziekinstrumenten de mooiste deuntjes van de jaren 60, 70 en 80 laten horen. En dan hebben we het niet over disco, house of andere kachelmuziek. Nee, Neil Young, The Hollies, Bruce Springsteen, The Traveling Wilburys en ga zo maar door. Kenny Dan speelt het allemaal.Kenny DanII

Dokter Watjes
Deze band bestaat voor 80% uit inwoners van Hengevelde. En een Achterhoeker, maar daar kan hij niets aan doen. Enkele leden hebben een paar jaar geleden al kennis gemaakt met Noaber Rock, namelijk als ‘dee jong’s van Kiezenbrink’ a.k.a. Poor John. Alle onderwerpen worden aangepakt om over te zingen. En dat gaat in het Nederlands, in het Twents en er half tussenin. In februari hebben ze de eerste cd gepresenteerd bij Metropool in Hengelo. Dat vraagt om meer en dat gaan ze ons geven op de Noaber Rock.
Dr. Watjes

’69 Comeback
’69 Comeback is een nieuw Rock ‘n’ Roll trio met een groove! Zij spelen volvette Rockabilly en Stampende Rock
’n’ Roll, met invloeden uit Jump Jive en Blues, maar laten ze zich absoluut niet leiden door een kalender die ophoudt in 1960, sterker nog, menig moderne rocksong moet er aan geloven en krijgt een fikse rockabillyshot van deze muzikanten, It’s not only Rock&Roll but we like it!
69ComebackI

 

Deel deze pagina: Deel op linkedIn Mail een kennis
© 2015 - Powered by Autosoft
  • Noaber Rock
  • Noaber Rock
  • Noaber Rock
  • Noaber Rock
MENU