Noaberrock

LUSTRUM

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar staat het mini festival ‘Noaberrock’ op het programma. Eerste Pinksterdag, aansluitend op Expeditie Noaberson, zullen er een aantal bands hun opwachting maken op het buitenpodium. De moe, maar voldane Expeditieleden kunnen dan ‘heanig’ aan een praattafel naborrelen en genieten van drie regionale bands.

 

15.30 uur: Sweet ’n Spicy

Silke Wolthuis en Lotte Aarnink, twee meiden uit Haaksbergen, hebben in 2014 de koppen bij elkaar gestoken en Sweet ’n Spicy opgericht. Sweet ’n Spicy is te omschrijven als apart, verfrissend, akoestisch, gek, lief, teder, pittig en vooral plezier hebben. Twee dames die weten wat ze doen! En dat laten ze zien op ons buitenpodium tijdens Noaberrock.

16.30 uur: De Boetners

Oude bekenden bij ons op het podium. Op 8 juni 2014 was dit voor de Achterhoekers hun eerste concert op Twentse bodem. Ondertussen hebben ze verschillende singles en albums geproduceerd en timmeren ze flink aan de weg. De Boetners maken nummers in hun moerstaal. Rock & Roll nummers in het Achterhoekse dialect. Grote inspiraties zijn dan ook Jovink & The Voederbietels, Normaal, Boh Foi Toch en internationale bands zoals AC/DC en Status Quo.

18.00 uur: The Road Home

Op 24 mei 2015 maakten ze een onuitwisbare indruk op Noaberrock. Reden genoeg om ze weer naar Beckum te laten komen. The Road Home uit Enschede bestaat uit een stelletje ras muzikanten uit Enschede en stond al op menig poppodium en diverse festivals. Tel daarbij de ervaring op die ze bij Vandenberg’s Moonkings opdeden en dan kom je tot een explosieve mix van geluid!.

19.30 uur: Bootleg Betty

Bootleg Betty deinst er niet voor terug om je alle hoeken van de rootsmuziek te laten horen. Vol energie vuurt het Nijmeegse vijftal haar meerstemmige mix van rockabilly, pop, country en rock-‘n-roll op je af. De eigentijdse benadering van deze traditionele invloeden resulteert in een herkenbaar geluid dat alles behalve gedateerd is.

21.00 uur: The Grand East

Rock ’n soul, gebracht door een van enthousiasme uit elkaar spattende band. Een nietsontziende tornado van vrijgevochten tukkers. Gebroederlijk staan ze naast elkaar op het podium, met in het midden een bezwerende frontman die zichzelf het graf in werkt om het publiek mee te slepen naar de wereld van The Grand East. De sound en energie van deze band zijn ongekend en overdonderend. Wars van commercie, pretenties en muziekopleidingen. Alles wat ze op het podium laten zien hebben ze daar ook geleerd. In de hoogste versnelling, als het kan. Maar ze kunnen ook terugschakelen, als het moet. Soms strak rechtdoor, soms uit de bocht. Soms over de snelweg, soms de toeristische route. Ze kunnen het overal. Ga ze zien, ga ze horen, het is alle moeite waard. The Grand East uit Diepenheim!

 

Deel deze pagina: Deel op linkedIn Mail een kennis
© 2015 - Powered by Autosoft
  • Noaberrock
  • Noaberrock
  • Noaberrock
  • Noaberrock
  • Noaberrock
MENU