Beckumer Avond

WILD WEST BECKUM BEST

VRIJDAG 2 JUNI nemen we je mee terug naar de roerige tijden van het Wilde Westen! Stoere cowboys, sexy cowgirls en indianen in DE GEZELLIGSTE Party Saloon van Beckum. De 98e editie van de Beckumer Avond belooft een groot feest te worden waarbij  het traditionele vogelschieten het openingsschot luidt van de vrijdagavond.

Het thema voor de Beckumer Avond dit jaar is ‘WILD WEST BECKUM BEST’. Een combinatie van meezingen met The Worlds Wildest Partysongs, vogelschieten, line dancen en swingen. De dresscode hierbij is GLITTER COUNTRY ROOD. We vieren het feest van verbroedering; samen in harmonie en vriendschap. Breng je vrienden, buren en mede Beckumers ook op de hoogte. De Beckumer avond is weer in aantocht!

 

De voorpret kan weer beginnen! Dus pak je lasso maar, zo vangen cowboys indianen! Wie heeft de leukste en origineelste Wild West-outfit en accessoires! Ga op zoek naar die te gekke ‘over de top’ cowboyhoed, -laarzen, holster, sheriff of cancan outfit, verentooi of kom als sexy cowgirl ….. het kan niet ‘over de top’ genoeg!

 

Het traditionele vogelschieten is verplaatst van de zaterdagmiddag naar de vrijdagavond. Dit jaar kun je je zowel individueel als in groepsverband (maximaal vier personen) opgeven. Behalve het behalen van de titel schutterskoning of -koningin kun je dit jaar als je meedoet aan het vogelschieten ook DE BALLONVAART WINNEN om het Wilde Westen van Beckum te ontstijgen. Zowel de koning als de koningin mogen mee met de ballonvaart. Het groepje dat gekoppeld is aan de vogel die er als eerste afgeschoten wordt, mag met de koning en koningin mee.  Het is dus extra aantrekkelijk om je in groepsverband op te geven, want dan kun je je vrienden, vriendinnen, buren, kennissen, sportmaatjes, mede-Beckumers, familieleden of oud dorpsgenoten trakteren op een ballonvaart.

 

Ook de jeugdprins of -prinses maakt kans op een mooie prijs voor zijn of haar groepje, dus geef je ook als jeugdige (12 – 18 jaar) in een groepje op.

 

Terwijl we nog aan het vogelschieten zijn, zal het feest binnen alvast gaan beginnen. Om 21:30 uur kunnen de soepele en minder soepele heupen losgegooid worden onder begeleiding van Country line dance demonstratie.

Wil je je als groepje opgeven voor het vogelschieten dan kan dit t/m 30 mei 2017. Het mogen maximaal vier personen zijn. Ook als individu kun je je van tevoren vast opgeven. De kosten om deel te nemen zijn €10,00 per persoon.

Vanaf 19.30 uur verzamelen en voor individuen eventueel nog de mogelijkheid voor een last minute inschrijving. Om 19.45 uur wordt het eerste schot gelost door Burgemeester Sander Schelberg.

Klik hier voor het reglement van het vogelschieten.

Je kunt dit mailen naar secretariaat@pinksterfeestenbeckum.nl

Deel deze pagina: Deel op linkedIn Mail een kennis
© 2015 - Powered by Autosoft
  • Pinksterfeesten Beckum
MENU