Schema kantinediensten op zaterdag

Schema kantinediensten 2017-2017

Beste leden en ouders van jeugdleden, 

Tijdens trainingen en wedstrijden in ’t Geertman of op sportpark ’t Kruud’nhof is de kantine in principe altijd geopend. Daarvoor hebben we veel vrijwilligers nodig die eens in de zoveel tijd een kantinedienst draaien. De kantine geldt als één van de grootste inkomstenbronnen voor alle afdelingen. De winst vloeit aan het eind van een seizoen terug naar de afdelingen. Daarmee kunnen we de contributies zo laag mogelijk houden of bijvoorbeeld nieuwe materialen aanschaffen.  We hebben er dus gezamenlijk veel baat bij dat de kantine open is.

Kantinediensten op zaterdag

Vanaf dit seizoen gaan we de kantinediensten op zaterdagmorgen en –middag verdelen onder leden (>18 jaar) en ouders van jeugdleden van alle afdelingen. Leden en ouders die al een vrijwilligersfunctie uitoefenen binnen TVO, bijvoorbeeld als bestuurslid, scheidsrechter, trainer of leider, zijn vrijgesteld van kantinediensten. Zonder jou als vrijwilliger kunnen we de kantine op zaterdag niet open houden en we zijn je dan ook zeer dankbaar voor je inzet.
Hoe ziet een kantinedienst eruit?Een kantinedienst op zaterdagmorgen begint om 09:00 uur en duurt tot uiterlijk 13:00 uur. Een middagdienst begint om 13:00 uur en duurt tot uiterlijk 18:00 uur. Er is de hele dag ook een vaste medewerker van de kantine aanwezig die ’s morgens de deur opent, weet hoe de kassa werkt en die ’s avonds ook weer afsluit. De rest wijst zich allemaal vanzelf.

Rooster seizoen ’17-‘18

Het rooster voor het seizoen 2017-2018 is bijgevoegd bij deze brief en kun je ook vinden op de site van jouw afdeling www.beckum.nl/tvo/. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om de dienst te draaien, ook bij ziekte of een andere legitieme reden,  moet je zelf voor vervanging zorgen. Geef dat dan middels een WhatsApp bericht door aan de kantinecommissie, tel. 06 –  20 90 52 89.
In de winterperiode kan het gebeuren dat er voetbalwedstrijden worden afgelast of uitgesteld. Dat betekent niet persé dat de kantine dan dicht is. Zonder tegenbericht van de kantinecommissie gaat je kantinedienst gewoon door.

Tot slot mocht je naar aanleiding van deze brief vragen hebben, neem dan contact met ons op. Wij bedanken je alvast hartelijk voor je inzet. Tot ziens in de kantine!

Hartelijke groet,

namens TVO Voetbalbestuur

 

 

 

MENU