Nieuws

Dag allen, Het programma van de voorbereiding voor TVO 1 en 2 is bekend. Zie voor het trainingsoverzicht en de geplande oefenwedstrijd de volgende link:TVO selectie voorbereiding 18-19 Dit programma is onder voorbehoud van wijzigingen, hou altijd de TVO site aan voor het meest actuele overzicht van geplande wedstrijden.  

Beste clubmensen, 21 juli 2018 om 09:30 roepen we iedereen die s.v. T.V.O. een warm hart toedraagt op om te komen helpen. Ons complex kan namelijk wel een nieuw likje verf gebruiken. Naast het spreekwoordelijke likje verf ligt er een hele lijst met hand en span diensten. Des te meer mensen komen helpen, des te…

De elftalindelingen van de TVO jeugd voor seizoen 2018-2019 zijn bekend. Zie voor de indelingen de volgende link: Elftalindeling jeugd 2018-2019 TVO jeugdbestuur.

Vandaag speelt TVO JO11-2 tegen Hengelo. Bij winst zijn ze KAMPIOEN! Kom ze dus aanmoedigen allen.

Aanstaande zondag speelt TVO 1 haar laatste wedstrijd van dit seizoen uit tegen Markelo 1 om 14:00. We willen dit graag met alle supporters gezellig afsluiten vanaf +/- 16:00 bij ’t Geertman. Tevens wordt er dan afscheid genomen van o.a. Albert Boesjes.

MENU