TVO E1 en F1 KAMPIOEN!

Afgelopen zondag zijn twee jeugdteam kampioen geworden, namelijk de E1 en F1. Hieronder het wedstrijdverslag van beide teams met een aantal leuke fotootjes!

Wedstrijdverslag TVO E1 – WHC E2 (22-11)

Koploper TVO E1 speelde afgelopen zondag tegen, de op de derde plek staande, WHC E2. Winst is noodzakelijk voor het kampioenschap. TVO begon twijfelachtig aan de wedstrijd en was duidelijk haar zenuwen niet de baas. De wedstrijd ging gelijk op, maar vlak voor rust wisten de ploeg en de coaches zich te herpakken en bouwden een kleine voorsprong van 10-6 op. Na een korte break konden ze eindelijk alle zenuwen achter zich laten om vervolgens ontspannen en met zelfvertrouwen de tweede helft te spelen. Als echte kampioenen spelen ze de wedstrijd uit met een formidabele eindstand van 22-11. Het kampioenschap is een feit en werd als nooit tevoren gevierd.

Kampioen TVO E1

Wedstrijdverslag TVO F1 – Stormvogels F1 (17-1)

De meisjes van F1 waren erg gespannen, maar wat hadden ze er zin in! De kampioenswedstrijd van het seizoen. De ene na de andere bal vloog in het doel van Stormvogels. TVO was een maatje te groot. De einduitslag was 17-1, waarna het kampioenschap dan toch echt binnen was. Wat waren ze blij en dit hebben ze goed gevierd tijdens het afsluitende feestje.