Stand van zaken verfraaiing kantine TVO

Onlangs is via verschillende kanalen bekend gemaakt dat er een vergunning is verleend aan TVO voor de verfraaiing van de kantine entree bij ’t Geertman.

Hierover hebben we als bestuur een aantal vragen ontvangen:

Artist impression verfraaiing kantineWaarom wordt de kantine aangepast terwijl er ook een werkgroep Toekomst Beckumer Gemeenschapsgebouwen (TBG) actief is?

Als sportvereniging zijn we continu bezig om de accommodatie voor onze leden op een zo hoog mogelijk peil te houden. Een kantine met een moderne uitstraling hoort hierbij. Een goed draaiende kantine zorgt ook voor een belangrijk deel voor een dekkende exploitatie van TVO. Omdat het tijdspad voor het mogelijke toekomstige Beckumer Gemeenschapsgebouw onduidelijk is, hebben we besloten ook een vergunning voor verfraaiing van de kantine aan te vragen. Zo willen we zelf grip kunnen houden op onze toekomst. Wel hebben we binnen de werkgroep gevraagd om een concrete planning te maken zodat we als bestuur de juiste keuzes kunnen maken.

Wanneer wordt gestart met de aanpassing?

Of en wanneer er wordt gestart met de aanpassing is afhankelijk van twee zaken:

  1. De snelheid waarmee een toekomstig Beckumer Gemeenschapsgebouw tot stand komt: Wanneer de realisatie ervan binnen afzienbare tijd plaats gaat vinden, is de verfraaiing van de kantine wellicht niet aan de orde of onderdeel van het totaalplan.
  2. Het parochiebestuur moet instemmen met de bouw, omdat een deel van de werkzaamheden op de grond van de kerk plaats zal vinden. Aangezien het parochiebestuur ook onderdeel is van de werkgroep Toekomst Beckumer Gemeenschapsgebouwen zal hierover continu nauw overleg zijn.

De werkgroep TBG zal in de komende maanden verslag doen van de stand van zaken in onder andere de BBB