Uitnodiging | Buitengewone Algemene Ledenvergadering

Het TVO Omni bestuur organiseert op 29 maart 2021 een buitengewone Algemene Ledenvergadering waarin zij haar leden vraagt te stemmen over de grondverkoop van veld 3 ten behoeve van woningbouw in Beckum. 

Om woningbouw op veld 3 van TVO te kunnen realiseren, wordt TVO gevraagd de grond van veld 3 aan de gemeente te verkopen. Deze beslissing leggen wij voor aan de Algemene Ledenvergadering. U begrijpt dat wij in deze tijden rekening moeten houden met alle geldende Corona richtlijnen. Dat betekent dat we deze buitengewone Algemene Ledenvergadering op een ‘buitengewone’ manier organiseren, namelijk als volgt: 

De digitale voorronde

Vanaf woensdag 17 maart 2021 kunt u – leden van TVO – op de website van TVO omni toegang krijgen tot een video waarin Omni voorzitter Eric Pelle een uitgebreide toelichting geeft op de plannen, de wijze waarop deze gerealiseerd moeten worden, waarom TVO nu wordt gevraagd een beslissing te nemen en wat eventuele verkoop van het 3e veld betekent voor onze vereniging. Daarnaast treft u een zogenaamde ‘FAQ lijst’ aan: een lijst met veelgestelde vragen over dit onderwerp met daarbij de antwoorden. Om toegang te krijgen tot dit portaal op de TVO Omni website, kunt u zich aanmelden via dit aanmeldformulier

U krijgt enkel toegang als u een (actief) lid van TVO bent van 18 jaar of ouder, een kaderlid, steunend lid, een lid van verdienste of erelid. U ontvangt van Alex Vossebeld, secretaris TVO Omni, een email met inloggegevens. 

Wij kunnen ons voorstellen dat u na het bekijken van de video en het lezen van de FAQ lijst toch nog een vraag heeft. U kunt uw vraag tot vrijdag 26 maart mailen naar Alex Vossebeld, tvoomnisecretariaat@gmail.com. Wij dragen zorg voor een correcte beantwoording van uw vraag en voegen deze toe aan de FAQ lijst op de site, zodat andere leden deze ook kunnen inzien.

De wijze van stemmen  

Zoals hierboven reeds genoemd; enkel als u een (actief) lid van TVO bent van 18 jaar of ouder, een kaderlid, steunend lid, een lid van verdienste of erelid, dan kunt u uw stem uitbrengen. Wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent zelf uw stem uit te brengen, dan kunt u iemand machtigen. 

Het stemmen gaat als volgt: 

  • op de website van TVO Omni kunt u het stemformulier downloaden
  • print deze uit en vul uw gegevens in
  • op vertoon van dit formulier kunt u stemmen op maandag 29 maart 2021 van 18.00 tot 20.00 uur in de kantine van ‘t Geertman
  • een onafhankelijk comité verifieert uw gegevens met de actuele TVO ledenlijsten en waarna u (anoniem) uw stem kunt uitbrengen 

Het onafhankelijke comité is tevens verantwoordelijk voor het tellen van de stemmen. Het TVO Omni bestuur publiceert de uitslag van de stemming via de website van TVO Omni. 

Tot slot
Het realiseren van woningbouw in Beckum heeft hoge prioriteit. Ook voor ons als sportvereniging. Het is een omvangrijk thema met mitsen en maren, dus praat er vooral over met elkaar. Wij hopen van harte dat wij u met deze video een zo helder en transparant mogelijk beeld kunnen geven van de situatie en dan specifiek voor onze sportvereniging TVO.

Indien u tegen deze wijze van vergaderen bezwaar heeft vernemen wij dat graag van u. Let wel, het bestuur is door de Tijdelijke wet maatregelen covid-19 gerechtigd om deze wijze van vergaderen te bepalen.

Hartelijke groet,
namens het TVO OMNI bestuur

Alex Vossebeld