Wedstrijdverslag TVO DS1 – Hacol ‘90 DS1 (28-28)

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Hacol op het programma. Voor ons, als we de krant moeten geloven, een belangrijke wedstrijd om aansluiting te vinden bij de subtop. We begonnen de wedstrijd sterk. We wisten veel kansen te creëren en onze verdediging stond goed. Echter bleef de score gelijk op gaan omdat we veel kansen niet wisten te benutten. Ruststand 14 – 13. De tweede helft wisten we uit te lopen en stonden we zelfs op vier punten voorsprong. We waren in de loop van de tweede helft echter niet scherp en keken binnen de kortste keren tegen een achterstand van twee punten aan. De laatste vijf minuten stonden we op een achterstand van drie punten en wisten we dat we wat meer risico moesten nemen als we nog wat punten binnen wilden slepen. Door goed teamwork wisten we de wedstrijd toch nog in een gelijk spel af te sluiten. Eindstand 28 – 28. Positie ranglijst: 4e plek.

Volgende week staat er een uitwedstrijd op het programma om 19.30 uur in de Pol in Bentelo tegen Bentelo dames 2.