Wedstrijdverslag Bentelo DS2 – TVO DS1 (19-17)

Zaterdag hebben wij de eerste wedstrijd van het seizoen gespeeld tegen Bentelo DS2! Dit jaar hebben wij vier nieuwe speelsters in de selectie (Sophie Gerritsen, Mies Veldhuis, Pien Rupert en Linde Assink). Wij begonnen heel sterk aan de wedstrijd met een uitblinkende keepster en kwamen op een voorsprong van 1-5. De hele eerste helft hebben wij een voorsprong vast weten te houden en gingen we rusten met de stand 7-10. Na de rust kwamen we helaas in een Benteloos kwartiertje waarbij zij op gelijke stand kwamen 12-12. Gelukkig hebben wij toen de koppen bij elkaar gestoken en zijn er met ons allen voor gegaan en liepen we weer vier punten uit (12-16). Hierna konden wij het niet meer bolwerken en kwam Bentelo sterk terug. Weer werd het een gelijkspel en kwamen wij in de problemen. Na een 16-17 voorsprong hebben we het weggegeven. Bentelo maakte 17-17 en hierna ook nog 17-18 en wij kwamen met een vrouw minder te staan. Door een goede actie van Karlijn kregen we nog een penalty op de gelijkmaker in de laatste minuut maar helaas werd de druk te hoog en werd de penalty gemist. Hierna scoorde Bentelo nog een keer en dit resulteerde in de uitslag van 19-17 voor Bentelo. Helaas niet de seizoenstart die we hadden gehoopt maar we zijn wel goed wakker geschud. Stand ranglijst: 9e plek.

Volgende week hebben wij onze eerste thuiswedstrijd tegen OBW om 19:30 in sporthal De Marke. De mini van de week is Aafke Oevering. Zien jullie daar!