Alle wedstrijden afgelast t/m 31 maart i.v.m. Coronavirus

Beste leden,

Het is jullie vast niet ontgaan. Maar ook vanuit ons nog even een berichtgeving over de afgelastingen van alle wedstrijden t/m 31 maart i.v.m. het Coronavirus. Wij blijven de situatie continue monitoren, en houden de berichtgeving goed in de gaten. Jullie horen nog van ons!

Sportieve groet,
TVO Omni Bestuur

 


 

Hieronder een samenvatting van de informatie die alle sportbonden hebben vermeld op hun website.

KNVB | Voetbal
Al het voetbal in Nederland wordt tot en met 31 maart afgelast. Dat betekent dat alle wedstrijden in het betaald en het amateurvoetbal tot nader order worden uitgesteld. Het stilleggen van het Nederlandse voetbal komt voort uit de maatregelen van het kabinet om alle evenementen met meer dan honderd personen in heel Nederland af te gelasten. Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal.

NHV | Handbal
Alle handbalwedstrijden tot en met 31 maart zijn afgelast. Hiermee volgt het NHV de adviezen van het RIVM en het kabinet op. Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep zouden wij graag willen ondersteunen en u ook oproepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten.

Nevebo | Volleybal

In verband met het coronavirus worden alle volleybalwedstrijden in ieder geval t/m dinsdag 31 maart afgelast. Dit betekent dat er geen wedstrijden worden gespeeld. De Nevobo volgt hiermee het advies van NOC*NSF op. De Nevobo adviseert daarnaast verenigingen zowel alle trainingen te annuleren als bijeenkomsten met grote groepen. De Nevobo beraadt zich de komende dagen over de manier waarop de diverse competities en toernooien tot een goed einde worden gebracht.