Wedstrijdverslag TVO DS2 – Combinatie ‘64 DS2 (26-25)

Gisteren hebben wij het in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen opgenomen tegen Combinatie ‘64 DS2. Dit seizoen hebben we nog niet gewonnen, dus tegen de nummer 8 was een belangrijke wedstrijd voor ons. De eerste helft was heel erg spannend, omdat het gelijk op liep. De ruststand was dan ook 13-13.

Ook in de tweede helft waren beide teams goed aan elkaar gewaagd.  Nog 10 minuten voor tijd kwam Combinatie met 2 punten op voorsprong. We bleven gelukkig goed in het spoor door kansen te benutten. In de laatste minuten werd Combinatie wat slordiger in de afronding, waardoor wij de aansluitingstreffers konden maken. 2 minuten voor tijd kwamen we op voorsprong. De spanning was om te snijden. We bleven rustig en hebben de wedstrijd goed uitgespeeld door mooie kansen te creëren. Jill Nales maakte de winnende voor TVO, en wonnen we met 26-25. De eerste winst van dit seizoen!