Wedstrijdverslag TVO DS2 – Kedingen DS1 (19-18)

Wat een wedstrijd!! Vanaf minuut 1 ging het gelijk op. TVO opende zaterdagavond de score tegen Kedingen DS1. Hun verdediging gaf veel ruimte weg waardoor wij vanaf de start veel kansen hebben gecreëerd. Niks Beckums kwartiertje, maar gewoon er vol tegenaan. Kedingen had hetzelfde idee waarbij zij regelmatig op onze verdediging stuitten en dus niet tot scoren kwamen. Helaas mistten wij een aantal keer scherpte in de afronding waardoor het de gehele helft spannend bleef. We gingen met een voorsprong de rust in (10-9). Ook begin tweede helft ging het gelijk op. De laatste 15 minuten bouwden we een kleine voorsprong op, maar door slordig spel van onze kant kwam Kedingen weer tot scoren. Gelukkig eindigde deze spannende wedstrijd in ons voordeel, eindstand 19-18. We gaan met winst het oude jaar uit en dat hebben we goed gevierd!

We hebben nu een paar weken rust, maar we kijken met goede moed uit naar de volgende wedstrijd tegen Zenderen Vooruit-Bornebroek op donderdag 12 januari! Tot dan 🙌