Wedstrijdverslag Voorwaarts DS1 – TVO DS1 (24-18)

Afgelopen weekend stond een wedstrijd tegen Voorwaarts op de planning. We speelden uit in Twello.

De eerste helft begonnen we goed. Onze dekking stond goed en we lieten mooie aanvallen zien. We begonnen helaas wel met ons Beckums kwartiertje. We kwamen al gauw 2-0 achter te staan. Echter na 10 minuten kregen we een penalty mee en deze was raak! Vanaf toen hadden we de smaak te pakken en kwamen wij al gauw terug op een 2-5 voorsprong. Toch wist Voorwaarts op ons in te lopen, waardoor wij de laatste 10 minuten van de eerste helft een stand hadden van 8-9. We bleven de mooie aanvallen vast houden, maar ook Voorwaarts liet mooie en zeer harde acties zien. We gingen de rust in met 11-11.

Wat er in tweede helft moest gebeuren was duidelijk. Een tandje erbij en de winst gaat met ons mee naar Beckum! Dit was ons doel, maar helaas pakte dit anders uit. We waren minder sterk dan de eerste helft qua aanval. Er gingen veel ballen mis, waar Voorwaarts wel scoorde. We kwamen al gauw op een achterstand. De moed zakte bij ons in de schoenen en kregen veel tegen goals om de oren. We hadden veel mooie kansen, maar we wisten niet te scoren. Op de helft van de tweede helft krabbelden we langzaam weer terug, maar helaas was dit niet genoeg. We verloren met 24-18!

Volgend weekend hebben we een thuis wedstrijd op de planning staan. We spelen tegen Lettele om 19:00 in Sporthal de Pol. Alle support is welkom!