Algemene Leden Vergadering TVO Handbal – 25 september 2019

Beste leden en ouders van jeugdleden,

TVO Handbal nodigt je graag uit voor de Algemene Leden Vergadering. Deze vindt plaats op woensdag 25 september 2019 in de aula van basisschool De Bleek. Vanaf 19.15 uur ben je van harte welkom voor een kop koffie of thee. We beginnen de vergadering om 19.30 uur.

Jaarvergaderingen TVO OMNI en afdelingen

In gezamenlijkheid is besloten dat alle afdelingen van TVO (voetbal, volleybal en handbal) op dezelfde avond haar algemene leden vergadering organiseert. Iedere afdeling vergadert op 25 september, waarna de OMNI jaarvergadering start om 21.00 uur in de kantine van ’t Geertman.

Wat staat er op de agenda?

1. Opening
2. Notulen jaarvergadering 2018-2019
3. Personele bezetting bestuur
4. Secretarieel jaarverslag
5. Financieel jaarverslag
6. Jaarverslag Technische Commissie
7. PR & communicatie jaarverslag
8. Sponsorcommissie jaarverslag
9. Rondvraag
10. Sluiting

Vraag aan jullie:

Ook dit jaar is er weer een leuk geldbedrag beschikbaar via het steunende leden fonds. Heb je een leuk voorstel om dit bedrag aan te besteden, laat dit dan weten via een berichtje aan info@tvohandbal.nl. Op de jaarvergadering zelf zullen we gaan stemmen (indien nodig).

Waar kan ik de notulen vinden?

Zowel de notulen van de algemene leden vergadering van de handbal, als die van de OMNI jaarvergadering 2018 liggen ter inzage in de kantine van ’t Geertman. Daarnaast zijn de notulen van TVO handbal toegevoegd aan deze email.

Tot slot

We rekenen op een minimale afvaardiging van twee personen per team voor wat betreft onze eigen ledenvergadering. Daarnaast willen we jullie ook graag uitnodigen voor de OMNI jaarvergadering. Jullie aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld.