Chantal Berlauwt wordt nieuwe hoofdtrainster TVO

Na 3 Corona seizoenen neemt TVO afscheid van trainer/coach H-Georg Weber. Per aanvang van het nieuwe seizoen neemt Chantal Berlauwt het stokje van hem over. Wij stellen je graag even voor aan onze nieuwe hoofdtrainster.

Even voorstellen… Chantal Berlauwt

Mijn naam is Chantal Berlauwt, 42 jaar en woonachtig in Hengelo. In het dagelijks leven ben ik al 13 jaar werkzaam bij Prescan, hier werk ik op de afdeling Finance.

In mijn vrije tijd (naast handbal) spreek ik graag af met vrienden en familie om gezellige dingen te doen, zoals een hapje eten, terrasje pakken, dagjes weg, etc. Verre reizen maken dat is ook iets wat ik heel graag doe. Daarnaast vind ik het ook leuk om met het mooie weer mijn motor te pakken en stukjes te touren.

Op mijn 7e ben ik gaan handballen bij Borhave in Borne. Hier heb ik 18 jaar (vanaf mn 16e t/m mn 34ste) in DS1 mogen spelen met heel veel plezier. In deze jaren heb ik diverse niveaus gespeeld van hoofdklasse tm 1ste divisie.

Naast dat ik speelster was ben ik ook training gaan geven aan de jeugd bij Borhave en zo is het balletje langzaam gaan rollen. In deze jaren heb ik vooral veel jeugd getraind (Dynamiek, Twente Selectie, Voorwaarts). De afgelopen 8 jaar zit ik bij Bentelo en hier ben ik ook senioren gaan trainen. Hier train ik DS2 en ze komen uit in de hoofdklasse; net als TVO DS1.

Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging en aankomend seizoen zal ik trainster/coach worden bij DS1. De spelvisie van TVO spreekt mij erg aan en past ook goed hoe ik het handbal graag zie. Ik zal dan ook met heel veel plezier de nieuwe uitdaging aangaan.