Extra buitengewone ledenvergadering

Op maandag 29 oktober 2018 om 20:00 uur, wordt er een extra buitengewone ledenvergadering gehouden in ’t Geertman. Reden hiervoor is dat het hoofdbestuur voornemens is om één besluit aan de ledenvergadering voor te leggen die grote impact heeft voor de vereniging. 

Dit is het besluit om het eerste en derde veld in te wisselen voor één nieuw aan te leggen tweede veld. De vrijgekomen velden zullen dan gebruikt gaan worden voor toekomstige woningbouw.

Tijdens de vergadering zult u uitleg krijgen welke consequenties dit zou kunnen hebben en wat de voor- en nadelen voor T.V.O. hierin zijn. Let wel het betreft hier een stemming om te meten of er voldoende draagvlak is onder de leden zodat duidelijk is of de werkgroep woningbouw Beckum verder kan gaan met het ontwikkelen van dit plan.

Indien de leden instemmen met dit besluit zal het hoofdbestuur, op een later tijdstip bepalen of aan alle voorwaarden is voldaan, welke het bestuur gesteld heeft aan de nog op te richten stichting. Deze voorwaarden zullen binnenkort vermeld worden op deze site en behandeld in de buitengewone ledenvergadering. 

Suggesties en aanvullingen zijn vanaf dat moment welkom via e-mail tvoomnisecretariaat@gmail.com   

De definitieve beslissing wordt dus dan genomen op basis van de stemming van 29 oktober 2018.

De agenda voor deze avond luid als volgt:

  • opening en vaststelling agenda
  • toelichting op de vraagstelling woningbouw op velden
  • voorwaarden voor verplaatsen velden
  • vragen uit de zaal
  • stemming besluit grondruil
  • sluiting extra buitengewone ledenvergadering

Wij hopen dat er veel leden aanwezig zijn en hun betrokkenheid hierbij tonen. De ledenvergadering is alleen toegankelijk voor T.V.O.-leden van 18 jaar of ouder. Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Eric Pelle (06 – 2090 5289)