Sponsoravond 28-11-2018 | Gast: Evert Bleumink

Beste sponsor,

Omdat wij het belangrijk vinden om het contact met onze sponsoren goed te onderhouden en om onze waardering te laten blijken, nodigen wij u graag uit voor de jaarlijkse sponsoravond; een informeel samenzijn met de bestuurders en sponsoren van s.v. TVO. U bent van harte welkom op woensdag 28 november a.s. in de kantine van ’t Geertman.

Trots zijn we dat we Evert Bleuming, hoofdscout van FC Twente, wedstrijdanalist  en voormalig voetballer bij FC Twente, Go Ahead Eagles en Heracles, bereid hebben gevonden te vertellen over zijn loopbaan als voetballer, maar meer nog over zijn functie en rol van hoofdscout bij FC Twente. Daarnaast zal de nieuwe insteek bij FC Twente met betrekking tot de jeugdopleiding aan bod komen, omdat er wordt getracht meer talent uit de eigen regio te binden. Dit belooft een interessante en gezellige avond te worden!

Wij ontvangen u graag om 19:30 met koffie of thee waarna om 20:00 uur het programma zal beginnen. Na afloop van het informatieve gedeelte bieden wij u uiteraard nog een hapje en een drankje aan.

De avond zal tegen 23:00 uur afgesloten worden. Graag vernemen wij of wij op uw aanwezigheid kunnen rekenen. Hiervoor vragen wij u een e-mail te sturen naar : sponsorcommissieTVO@gmail.com.

Graag tot ziens op 28 november!

 

Met vriendelijke groet,

Sponsorcommissie s.v. TVO