Wedstrijdverslag TVO DS2 – Vasse DS1 (15-15)

Afgelopen weekend stond voor DS2 Vasse op het programma. DS2 heeft nog geen punten weten te bemachtigen, dus dit werd echt wel een keer tijd. De eerste helft ging heel gelijk op. Af en toe speelden we net iets te snel, waardoor het een rommelige eerste helft was. Toch hadden we wel kansen, maar deze werden niet voldoende benut. We gingen met een kleine achterstand (6-8) de rust in.

Met de tussenstand wisten we dat het nog wel haalbaar was om punten te pakken. De tweede helft gingen we dan ook het veld in met het gevoel dat er iets te halen was. We bleven in het spoor van Vasse en kwamen 10 minuten voor tijd op gelijke hoogte (11-11). Helaas lieten we Vasse nog iets uitlopen naar 11-14. Daarna hebben we er met z’n allen voor gevochten om de punten te pakken. En dit lukte, want we kwamen weer op gelijke hoogte (15-15). Nog 30 seconden voor tijd kregen we zelfs de kans om de overwinning naar ons toe te trekken, maar helaas werd deze kans niet benut. Het was dan ook erg spannend de laatste minuten. We hebben tot het eind met zijn allen geknokt en met een eindstand van 15-15 is ons eerste punt binnen!