Wedstrijdverslag Wesepe DS1 – TVO DS1

Afgelopen zaterdag hebben wij de uitwedstrijd tegen Wesepe gespeeld in Olst. We wilden eindelijk een keer een verre uitwedstrijd winnen en de positieve lijn van vorige week doorzetten. We begonnen sterk aan de wedstrijd en kwamen al snel op voorsprong (2-4). Deze voorsprong wisten we uit te breiden en zo stonden het na 20 minuten spelen 6-12 in ons voordeel. Niks aan de hand zou je denken, maar helaas kregen we hadden we iets minder grip op de 4-2 opstelling van Wesepe in de aanval, waardoor Wesepe weer dichterbij kon komen. Met de rust stonden we nog maar 2 punten voor (12-14).

Na rust kregen we het weer zwaar, want we zochten minder de gaten. Daardoor kon Wesepe op een gelijke stand komen. Na 15 minuten spelen stonden we qua stand gelijk (16-16). Deze stand bleef het wel 5 minuten staan. Bij de stand van 18-18 namen wij het voortouw. Hierna scoorden wij middels een penalty en kreeg Wesepe een 2 minuten tijdstraf. Hiervan hebben wij geprofiteerd en liepen we uit naar 19-21. Bij een stand van 20-21 en nog 1,5 minuut te spelen waren wij gelukkig de enige die nog wisten te scoren. De eindstand was dus 20-22 in ons voordeel. Heel blij met de punten vertrokken we uit Olst richting Beckum. Stand ranglijst: 9e plek

Zaterdag spelen we thuis tegen HV Zwolle. De mini van de week is Jesse Asbroek.